Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po - Pá 9:00 - 16:30)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001,00 Kč a máte dopravu na Zásilkovnu ZDARMA
DOPRAVCI

Zásilkovna 55 KčDo Balíkovny 55 Kč

Na Poštu 119 KčDo Ruky 139 kč

PPL 140 Kč

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Eva Paulíková, se sídlem Československé armády 390, 33808 Zbiroh, IČ 76007227, zapsaná v živnostenském rejstříku Rokycany, ev.č. 340801-56500 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nová stálá kolekce Lormar FRIZZANTE a NATURALE
01.10.2019
Nová stálá kolekce Lormar FRIZZANTE a NATURALE
S podzimem přichází italský výrobce Lormar s novou stálou kolekcí FRIZZANTE, která je v krajkovém stylu a kolekcí NATURALE z hladkého mikrovlákna. číst celé
Outfit na jaro a léto – to jsou Braletky
04.04.2019
Outfit na jaro a léto – to jsou Braletky
Velkým trendem posledních let jsou krajkové podprsenky Bralette. Podprsenky braletky, krajkové podprsenky, kterým sluší aby byly vidět. číst celé
Svátek svatého Valentýna 2019
24.01.2019
Svátek svatého Valentýna 2019
Má nám někdo diktovat přesné datum, kdy se máme mít rádi a máme si věnovat dárky? Nebo je to právě ta pravá příležitost si na Valentýna vyznat lásku? ... číst celé
Kolik podprsenek potřebujeme?
12.01.2019
Kolik podprsenek potřebujeme?
Existují ženy, které si říkají, že spodní prádlo není důležité a už vůbec jeho počet. Ano, jsou ženy, které střídají třeba jen dvě podprsenky a buď ne... číst celé
Přihlásit se k odběru newsletteru
Proč nakoupit spodní prádlo u nás

- 90% zboží odesláno do 24 hodin

- Doprava nad 2000 Kč ZDARMA

- Výdejní místa Zásilkovny

- Garance vrácení zboží do 14 dnů

Najdete nás na Facebooku
 

Kontakty
Logo
Eva Paulíková
(Po - Pá 9:00 - 16:30)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz