Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po - Pá 9:00 - 16:30)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001,00 Kč a máte dopravu na Zásilkovnu ZDARMA
DOPRAVCI

Zásilkovna 55 KčDo Balíkovny 55 Kč

Na Poštu 119 KčDo Ruky 139 kč

PPL 140 Kč

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu E-velina.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu E-velina.cz

Záleží nám na ochraně vašich osobních údajů a proto je chráníme

  1. Společnost Eva Paulíková, se sídlem Československé armády 390, 33808 Zbiroh, IČ 76007227, zapsaná v živnostenském rejstříku Rokycany, ev.č. 340801-56500 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno firmou Eva Paulíková, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé sídlící v EU:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Dopravce Česka pošta s.p, Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Dopravce PPL CZ s.r.o., Podnikatelská 32, 301 00 Plzeň 1
    • Dopravce Zásilkovna s.r.o., Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@e-velina.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.e-velina.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
        • usnadnění nabídky produktů návětěvníků (ukládání navštívených produktů a stránek, nákupní chování)

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Smartsupp.com, s.r.o., Milady Horákové 13, 602 00 Brno, ČR
      • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
      • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

  • Jak nastavit nebo odmítnout cookies

Používání souborů cookies můžete nastavit pomocí vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookies automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookies lze pomocí vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookies.

Doporučujeme nechat cookies zapnuté, předejdete tak problémům s objednávkou a přihlašováním na eshop.

Nastavení cookies u nejpoužívanějších prohlížečů:

Chrome  Firefox  Internet Explorer  Android  Safari 

Novinky z našeho blogu

Nová stálá kolekce Lormar FRIZZANTE a NATURALE
01.10.2019
Nová stálá kolekce Lormar FRIZZANTE a NATURALE
S podzimem přichází italský výrobce Lormar s novou stálou kolekcí FRIZZANTE, která je v krajkovém stylu a kolekcí NATURALE z hladkého mikrovlákna. číst celé
Outfit na jaro a léto – to jsou Braletky
04.04.2019
Outfit na jaro a léto – to jsou Braletky
Velkým trendem posledních let jsou krajkové podprsenky Bralette. Podprsenky braletky, krajkové podprsenky, kterým sluší aby byly vidět. číst celé
Svátek svatého Valentýna 2019
24.01.2019
Svátek svatého Valentýna 2019
Má nám někdo diktovat přesné datum, kdy se máme mít rádi a máme si věnovat dárky? Nebo je to právě ta pravá příležitost si na Valentýna vyznat lásku? ... číst celé
Kolik podprsenek potřebujeme?
12.01.2019
Kolik podprsenek potřebujeme?
Existují ženy, které si říkají, že spodní prádlo není důležité a už vůbec jeho počet. Ano, jsou ženy, které střídají třeba jen dvě podprsenky a buď ne... číst celé
Přihlásit se k odběru newsletteru
Proč nakoupit spodní prádlo u nás

- 90% zboží odesláno do 24 hodin

- Doprava nad 2000 Kč ZDARMA

- Výdejní místa Zásilkovny

- Garance vrácení zboží do 14 dnů

Najdete nás na Facebooku
 

Kontakty
Logo
Eva Paulíková
(Po - Pá 9:00 - 16:30)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz